Gaziantep'te 2000 yılından beri hizmet veren Yeşim Baskı Merkezi, şehrin dijital baskı, ofset ve UV baskı konularında lider firmalarından biridir. İki ayrı şubesiyle şehrin önemli noktalarında perakende ve kurumsal müşteri grubuna hizmet veren Yeşim Baskı Merkezi, son sistem Xerox, Komori, Mimaki ve Roland baskı teknolojilerini kullanmaktadır. Yeşim Baskı Merkezi; grafik tasarım hizmetleri, fotoğraf çekim hizmetleri, tekstil üzerine baskı ile kağıt üzerinde dönüştürülen her türlü baskıyı müşterilerine sunmaktadır.

Mimaki UJV100-160 UV-LED baskı makinemiz hizmete girdi.

  • 04 Ekim 2022
Mimaki UJV100-160 UV-LED baskı makinemiz hizmete girdi.

Yeniliklere ve teknolojiye sürekli yatırım yapan Yeşim Baskı Merkezi olarak, çok çeşitli malzemelere baskı yapmak üzere tasarlanan Mimaki UJV100-160 baskı makinesi ile yeni uygulamalara kapı açıyor.


Mimaki UJV100-160 UV ile kürlenebilen boya sayesinde kaplamasız malzemelere baskıyı mümkün kılarken, beyaz boya ile şeffaf ve renkli malzemelere baskı yapmayı sağlıyor. Düşük yatırım ve rekabetçi işletme maliyetleri ile Mimaki’nin gözetimsiz ve yüksek kaliteli baskı için ünlü çekirdek teknolojilerinin birçoğuna sahip olan yeni UJV100-160, sektörün UV baskıya bakışını değiştirmeye hazır.